Helaas, dit pand is verhuurd

9160 Lokeren

Omschrijving

Hip en instapklaar appartement te huur in het hartje van Lokeren

Op zoek naar een rustig gelegen appartement op een nieuwe setting in het hartje van Lokeren? Met een uniek zicht op de tuin van de Dekenij en de bijhorende waterpartij is dit het ideale appartement.

Noteer zeker de aanwezigheid van vloerverwarming, de zonnescreens en zonneluifel en het energiezuinige verbruik. De verwarming loopt hier namelijk via zonnepanelen en een warmtepomp. Verder is dit hippe appartement gelegen op wandelafstand van het station en de groene long langs de Durme.

Indeling:
-1: een kelderberging (nr. 116) en een ruime autostaanplaats (nr. 102).

Gelijkvloers: een gemeenschappelijke inkomhal met een trappenhal en een lift. En verder ook de gemeenschappelijke fietsenstalling.

Tweede verdieping: je komt dit appartement binnen langs de inkomhal met een gastentoilet met een handenwasser. De inkomhal is voorzien van “Calacatta” marmer keramische tegels en binnenkort zal deze nog exclusiever zijn door de smeedijzerendeur die geplaatst zal worden. Verder is er de lichtrijke leefruimte die voorzien is van vloerverwarming en een prachtige parketvloer. Daarnaast is er een open keuken voorzien van alle nodige toestellen en het nodige comfort. Tevens is er een berging met aansluitingen voor een wasmachine en een droogkast. Verder is er één ruime slaapkamer en een badkamer voorzien van een ligbad met mogelijkheid tot douchen en een enkele wastafel in een meubel.

Geen gemeenschappelijke kosten!
De huurprijs is inclusief de autostaanplaats en de kelderberging.

Provisie voor verwarming: 30,00 euro/maand.

Dit hippe appartement in het hartje van Lokeren is beschikbaar vanaf 01 april 2021 daar het nog volledig geschilderd en afgewerkt zal worden.

Interesse? Meer informatie?
Stuur ons gerust een mailtje op info@uw-huis.be of neem contact op met ons kantoor op het nummer 052/46.38.03.
Tot binnenkort!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar