Helaas, dit pand is verhuurd

9160 Lokeren

Omschrijving

Nieuwbouwappartement met garage te huur in het hartje van Lokeren

Bent u op zoek naar een instapklaar en lichtrijk nieuwbouwappartement in het hartje van Lokeren? Lees dan snel zeker even verder!

Noteer zeker de goede en rustige ligging op wandelafstand van het centrum van Lokeren, de aanwezigheid van een autostaanplaats, fietsenstalling en een kelderberging én tevens ook een gemeenschappelijke plaats voor het weggooien van je afval. Noteer daarnaast zeker ook volgende pluspunt: de verwarming is via zonnepanelen en een warmtepomp.

Indeling:
Kelder: een kelderberging (nr. K72), een autostaanplaats (nr. 117) en de afvalcontainers.
Gelijkvloers: een gemeenschappelijke inkomhal met een trappenhal en een lift. Verder is er ook een gemeenschappelijke afgesloten overdekte fietsenstalling.
1e verdieping: hier bevindt zich het ruime nieuwbouwappartement. Je komt het appartement binnen langs een ruime inkomhal die onmiddellijke toegang biedt naar de ruime en lichtrijke woonkamer met aansluitend het ruime terras (12m²) waar u in alle rust kan genieten van de stilte van dit domein. Verder is de woonkamer voorzien van een keuken die beschikt over het nodige comfort (o.a.: een vaatwasser, een kookvuur, een dampkap, een spoelbak, een koelkast en een combi-oven). Daarnaast is er een berging voorzien van de aansluitingen voor een wasmachine en een droogkast, twee slaapkamers en een badkamer met ligbad met douchemogelijkheid en een dubbele wastafel met badkamermeubel.

De gemeenschappelijke kosten bedrag 30,00 euro/maand.
De ondergrondse autostaanplaats dient verplicht bij gehuurd te worden aan 50,00 euro/maand.

Het appartement is beschikbaar vanaf 01 maart 2021 daar de eigenaar het appartement nog volledig zal laten schilderen.

Hebt u vragen, wenst u meer informatie of een bezoek in te plannen? Neem dan snel en vrijblijvend contact op met ons kantoor op het nummer 052/46.38.03 of stuur een mailtje naar info@uw-huis.be.

Tot binnenkort!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar