Helaas, dit pand is verhuurd

9220 Hamme

Omschrijving

VERHUURD !!! Pas gerenoveerd appartement met 2 slaapkamers in het centrum van Hamme

VERHUURD

Bent u op zoek naar een instapklaar appartement met 2 slaapkamers dat bovendien centraal gelegen is? Lees dan zeker even verder!

Dit appartement is gelegen in het centrum van Hamme dichtbij allerlei winkels, ontspanningsfaciliteiten en op wandelafstand van de dijk en groene wandelpaden. Indeling: op het gelijkvloers is er een gemeenschappelijke inkomhal met trap. Op de eerste verdieping vinden we het desbetreffende appartement terug. De inkomhal is voorzien van een apart gastentoilet waarna we doorlopen naar de lichtrijke leefruimte. Verder is er de keuken voorzien van alle toestellen en comfort en een gezellig terras. Daarnaast beschikt het appartement over 2 ruime slaapkamers, een berging en een badkamer met badkamermeubel en inloopdouche. Bovendien heeft het appartement met zijn 111 kWh een gunstige EPC score waardoor het energiezuinig is.

Geen gemeenschappelijke kosten en onmiddellijk beschikbaar!

Wenst u meer info en/of een bezoek?
Contacteer ons dan via info@uw-huis.be of telefonisch op het nummer 052 46 38 03!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar