Helaas, dit pand is verhuurd

9220 Hamme

Omschrijving

Nieuwbouwappartement met twee slaapkamers te huur in Hamme te “Parkresidentie Kerkwijck”

IN OPTIE!!!

Bent u op zoek naar een nieuwbouwappartement in Hamme met twee slaapkamers, een ruim zuidgericht, zonnig terras, een ondergrondse autostaanplaats en een adembenemend zicht op het park, het groen en de natuur vanop uw terras? Lees dan snel even verder, zoek niet verder!

Dit perfect afgewerkte nieuwbouw BEN-appartement maakt deel uit van een nieuw en hip project te Hamme. Noteer de perfecte ligging nabij verschillende handelszaken en belangrijke uitvalswegen voor een uitstekende bereikbaarheid. Tevens geniet je hier van geen doorgaand autoverkeer en de voorziening van een gemeenschappelijke groenzone & speelzones voor de allerkleinsten.

Doordat de appartementen Bijna-Energie-Neutraal (BEN) zijn en het appartement voorzien is van vloerverwarming, zal u kunnen genieten van een zuinige energiefactuur.

Indeling:
Kelderverdieping: een ondergrondse autostaanplaats (nr. 1.16 – 17,70 m2) en een private kelderberging (nr. 1.15 – 8,5 m2).
Gelijkvloers: een gemeenschappelijke inkomhal met een trappenhal en een lift.
Eerste verdieping: u komt het appartement binnen langs de ruime inkomhal met een apart gastentoilet voorzien van een handenwasser. Verder is er de ruime en lichtrijke woonkamer (58m2 inclusief de open keuken) die u een prachtig zicht biedt over het park. Hier hebben we ook een open keuken die voorzien is van al het nodige comfort en toestellen van BOSCH waaronder een koelkast, een oven, een kookvuur en een vaatwasser. Vanuit deze zeer lichtrijke leefruimte hebt u toegang tot het ruime terras (12m2). Tevens is er een praktische berging (4,50m2) voorzien van aansluitingen voor een wasmachine en een droogkast. Verder zijn er twee slaapkamers (9,60 en 12,60m2) en een badkamer (4,50m2) voorzien van een dubbele wastafel in een meubel en een inloopdouche.

Dit appartement is onmiddellijk beschikbaar.
Het appartement werd volledig geschilderd en aldus écht instapklaar gemaakt voor de nieuwe huurder.

Drie maanden huurwaarborg.

De gemeenschappelijke kosten bedragen 60,00 euro/maand.
De ondergrondse autostaanplaats en kelderberging zijn verplicht bij te huren aan samen 60,00 euro/maand.

Wenst u meer info of een bezoek ter plaatse? Neem contact op met ons kantoornummer: 052/46.38.03. Tot binnenkort, in Parkresidentie Kerkwijck!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar