Helaas, dit pand is verhuurd

9220 Hamme

Omschrijving

Instapklaar appartement met twee slaapkamers en garage te huur in Hamme

Ben je op zoek naar een instapklaar appartement met twee slaapkamers en een garage om te huren in Hamme?
Lees dan snel even verder!

Noteer de goede ligging in het centrum van Hamme nabij verschillende handelszaken, scholen, openbaar vervoer en invalswegen.
Tevens beschikt het appartement over een zeer goede, energiezuinige energiescore (EPC: 134 kWh/m2). Noteer tevens dat de ramen werden vernieuwd naar dubbel glas met een PVC omkadering.

Indeling:
Gelijkvloers: een individuele, private garage (nr. 6 - inclusief de huurprijs). Een gemeenschappelijke inkomhal met een trappenhal en een lift.
Eerste verdieping: via de inkomhal komt u terecht in in de ruime leefruimte die aansluit aan de keuken. Deze kwalitatieve keuken is voorzien van alle nodige comfort en toestellen waaronder een oven, kookvuur en een vaatwasser. Daarnaast is er nog een ruime berging voorzien van aansluitingen voor een wasmachine en een droogkast. Tevens kan je hier nog extra ruimte vinden voor het plaatsen van uw koelkast of diepvriezer. Verder beschikt het appartement nog over twee slaapkamers, een badkamer met enkele wastafel in een meubel en een douche. Daarnaast is er nog een apart toilet voorzien.

De gemeenschappelijke kosten bedragen 40,00 euro per maand.

Dit lichtrijke en instapklare appartement in het centrum van Hamme is onmiddellijk beschikbaar.

Op zoek naar een goed onderhouden appartement met twee slaapkamers? Wacht niet langer en contacteer ons op ons kantoornummer: 052/46.38.03. Tot binnenkort!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar