Helaas, dit pand is verhuurd

9220 Hamme

Omschrijving

Hamme: nieuwbouw appartement met garage

Dit nieuw appartement op de tweede verdieping is gelegen aan de Durme in Hamme. Er is toegang langs de lift. Vanuit de ruime en lichte woonkamer heb je een prachtig zicht op de Durme en achterliggend moerasland. Langs hier is er via een schuifraam toegang tot het ingesloten privé-terras. Aansluitend aan de woonkamer is er een keuken die voorzien is van vaatwas, keramische kookplaat, dampkap, koelkast met vriesvak en warmeluchtoven. Alle keukentoestellen van Smeg.
Naast de slaapkamer ligt de moderne badkamer met ruime inloopdouche. In de inkomhal is er nog een grote berging en een apart toilet. Er is toegang tot de garage via een op afstand bediende poort, dit is in de huurprijs inbegrepen. Centrale verwarming op gas met hoogrendements-condensatieketel. Isolatie en ventilatie volgens recentste normen, E-peil 82 en EPC 120 kWh/m² !!
Voor meer info of een bezichtiging bel meteen 052 46 38 03.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar