Helaas, dit pand is verhuurd

9220 Hamme

Omschrijving

Hamme: Nieuwbouw appartement met lift

Dit appartement in het centrum van Hamme is goed gelegen in de omgeving van scholen, openbaar vervoer en winkels. Het heeft een afgesloten, overdekte autostaanplaats, afval- en fietsberging. De ruime woonkamer biedt veel lichtinval door de grote ramen, het schuifraam geeft uit op een balkon. Aansluitend is er de open keuken, voorzien van dubbele spoelbak, koelkast met vriesvak en keramische kookplaat. Volledig betegelde badkamer voorzien van een ligbad met douche, twee wastafels en toilet. De eerste slaapkamer is 9 m² groot en heeft veel lichtinval. De tweede slaapkamer is ruimer en heeft een balkon van 4 m². Daarnaast zijn er twee bergingen en een apart toilet. Mechanische ventilatie en videofonie aanwezig alsook centrale verwarming met hoogrendementsketel. EPC 119,58. Huurprijs is met algemene kosten inbegrepen.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar