Helaas, dit pand is verhuurd

9120 Haasdonk

Omschrijving

Luxueus appartement met lift en garage

Dit ruime appartement (129m²), volledig uitgerust met lichthouten parket is zeer gunstig gelegen op de tweede verdieping van de recent gebouwde residentie ‘De Linde’ aan het rustige marktplein van Haasdonk. Winkels, scholen en openbaar vervoer bevinden zich op wandelafstand. Indeling: Inkomhal met plaats voor vestiaire. De woonkamer geniet veel natuurlijke lichtinval dankzij de grote ramen en is opgedeeld in eetkamer, salon met balkon en bureelruimte. Men kijkt er ook uit op het overdekte, zuidelijk terras aan de achterzijde. De moderne keuken sluit aan op de woonkamer en is voorzien van alle mogelijke inbouwtoestellen, zelfs met warmhoudlade. Er is een nachthal met apart toilet en twee ruime slaapkamers die allebei aansluiten bij de badkamer. De badkamer is goed uitgerust met een dubbele wastafel, bad, aparte douche en extra toilet. Verder een berging met wasplaats en privé berging op het gelijkvloers. Gemeenschappelijke fietsenberging. Via een automatische poort is er toegang naar de aparte garage (50€) en één openlucht parkeerplaats. Er zijn 60€ algemene kosten. De moderne centrale verwarming, overal dubbel glas en het gunstig EPC (121) zorgen voor een laag energieverbruik. Voor meer informatie of een bezoek ter plaatse kan u steeds terecht op 052/46.38.03


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar