Helaas, dit pand is verhuurd

9140 Elversele

Omschrijving

Lichtrijk appartement met 2 slaapkamers en garage te huur in Elversele

Op zoek naar een recent en rustig gelegen appartement met twee slaapkamers in Elversele?
Lees dan snel even verder!

Noteer zeker de uitstekende verbinding met snelwegen en gewestwegen terwijl scholen, natuur aan de Durme en het openbaar vervoer er vlakbij zijn.

Bij het bouwen van deze appartementen is er gekozen voor een ecologische aanpak met vloerverwarming via geothermische warmtepomp en ventilatie met warmterecuperatie. Passieve koeling houdt de temperatuur binnen zeer aangenaam in de zomer zonder de meerkost van een traditionele airco.

Het BEN-appartement (<E-30) op de tweede verdieping beschikt over twee slaapkamers, een vestiaire, een ruime gezellige woonkamer met veel lichtinval en is uitgerust met een moderne eilandkeuken met alle comfort (o.a. vaatwasmachine en combi-oven). De badkamer met meubel heeft zowel een douche als een ligbad. De ruime wasplaats/berging is voorzien van aansluitingen voor een wasmachine en een droogkast. Er is een ook een terras en een ruime individuele garage met automatische poort.

Geen gemeenschappelijke kosten!
De garage dient verplicht bij gehuurd te worden aan 55,00 euro/maand.

Dit lichtrijke appartement is beschikbaar vanaf 01 augustus 2021.

Interesse of wenst u een bezoek te plannen?

Neem dan snel contact op met ons kantoor via e-mail naar info@uw-huis.be of telefonisch op 052/46.38.03.
Tot binnenkort!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar