Helaas, dit pand is verhuurd

9140 Elversele

Omschrijving

Nieuwbouw appartement met prachtig zicht, lift, 2 slaapkamers

Gezellig en ruim dakappartement met terras en prachtig uitzicht in het rustig gelegen Elversele. Er is een uitstekende verbinding met autosnelwegen en gewestwegen terwijl scholen en openbaar vervoer vlakbij zijn. Dit appartement is uitgerust met een moderne eilandkeuken met alle modern comfort zoals vaatwasmachine, combi-oven, koelkast, diepvries en aanpalend een grote berging. De badkamer beschikt over een ruime inloopdouche. Inkomhal met vestiaire en apart toilet. 1 gewone slaapkamer en een tweed, zeer grote slaapkamer. Bij het bouwen is er gekozen voor een ecologische aanpak met geothermische warmtepomp in combinatie met vloerverwarming en ventilatie met warmterecuperatie. Dit zorgt, samen met verregaande isolatie voor een uitermate laag energieverbruik (E-peil 32, EPC 84!!) Er is een lift in het gebouw. Voor meer informatie of een bezoek ter plaatse kan u steeds terecht op 052/46.38.03 of via info@uw-huis.be.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar