Helaas, dit pand is verhuurd

9170 De Klinge

Omschrijving

Gelijkvloers appartement met 2 slpks, tuin en garage

Dit luxueus appartement is gelegen aan de rand van het centrum van De Klinge. Winkels, scholen en openbaar vervoer zijn er op wandelafstand. Het ligt op een steenworp van de bossen die uitnodigen tot mooie wandelingen. Zeer energiezuinig met zijn eigen zonnepanelen (3000 kWh). Indeling: Inkomhal met grote ingemaakte vestiairekast, twee ruime slaapkamers met gordijnen, apart toilet, badkamer met inloopdouche en toilet. Zeer ruime woonkamer, aansluitend de open keuken met alle modern comfort zoals vaatwasmachine. De leefruimte kijkt uit op het terras en de fraai aangelegde tuin. Er is een achteringang tot de tuin en de garage is ook bereikbaar langs de tuin. EPC 151. Algemene kosten 20€. Voor meer informatie of een bezoek ter plaatse kan u steeds terecht op 052/46.38.03


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar