Helaas, dit pand is verhuurd

9120 Beveren

Omschrijving

Gelijkvloers nieuwbouwappartement met één slaapkamer en ruime, private tuin te huur op het Castor Park te Beveren

Ben je op zoek naar een recent en instapklaar appartement om te huren met één slaapkamer en vele extra troeven?
Lees dan zeker en snel even verder!

Welkom op het Castor Park!

Noteer de goede ligging op wandelafstand van de Grote Markt van Beveren. Noteer dat je hier centraal en toch rustig kan wonen. Tevens geniet je naast het appartement van een prachtige omgeving: een waterpartij met veel groen rondom, leuk toch? Verder zal je hier energiezuinig kunnen wonen, dit appartement is een BEN-appartement wat wilt zeggen dat je hier van de noemer ‘Bijna Energie Neutraal’ zal kunnen genieten.

Indeling:
Kelderverdieping: een private autostaanplaats (nr. 162) en een private kelderberging (4,7m2). Tevens kan je jouw fiets kwijt in de ruime, gemeenschappelijke fietsenstalling.
Gelijkvloers: een gemeenschappelijke inkomhal met een trappenhal en een lift. Je komt het appartement binnen langs de inkomhal waar je onmiddellijk de ruime en lichtrijke woonkamer met open keuken voorzien van alle nodige toestellen en comfort kan bereiken. Vanuit de leefruimte heb je toegang tot het private, zuid gerichte terras (17,7m2) met zuid gerichte tuin (98m2). Op de tuin zelf kan je ook een private tuinberging vinden die je dus volledig kan benutten. Nota: de tuin en het terras zullen in de loop van de komende weken verder worden aangelegd zodat je hier zo snel als mogelijk, ten volle van kan genieten. Verder vinden we in het appartement een berging met aansluitingen voor een wasmachine en een droogkast, een gastentoilet en een badkamer voorzien van een inloopdouche en een dubbele wastafel in een meubel. Tot slot beschik je er nog over één slaapkamer die je een prachtig zicht biedt op de groene long met waterpartij van dit project. Aangenaam wakker worden? Ja zeker!

Dit lichtrijke, instapklare nieuwbouwappartement is onmiddellijk beschikbaar. Het appartement zal nog volledig geschilderd worden zodat je de term ‘instapklaar’ wel erg letterlijk mag nemen!

De ondergrondse staanplaats en kelderberging zijn verplicht bij te huren aan 50,00 euro per maand. De gemeenschappelijke kosten bedragen 75,00 euro per maand. Deze omvatten: het onderhoud van de gemeenschappelijke delen, bijdrage voor de syndicus, het gebruik van de elektriciteit in de gemene delen, gebruik + onderhoud van de lift, de blokpolis en het onderhoud van het groene gedeelte op deze site.

Interesse, een bezoek inplannen of meer informatie gewenst?
Neem dan zeker en snel contact op via ons kantoornummer: 052/46.38.03.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar