Helaas, dit pand is verhuurd

9120 Beveren

Omschrijving

Ruim & gerenoveerd appartement op top locatie!

Altijd al gedroomd van een kwalitatief afgewerkt appartement met 2 slaapkamers op één van de beste locaties van Beveren? Lees dan zeker verder!!
Dit zeer ruime en lichtrijke appartement is perfect onderhouden, zeer energiezuinig en is gelegen in een zeer rustige, groene en verkeersluwe omgeving. Het bevindt zich bovendien op wandelafstand van het winkels, scholen en openbaar vervoer. En dit zijn nog maar enkele van de vele sterke punten!
De ruime inkomhal met parlofoon verleent toegang tot 2 ruime slaapkamers en een recent vernieuwde badkamer. Deze is uitgerust met een inloopdouche, lavabomeubel met spiegelkast, een hangtoilet en handdoekdroger. Daarnaast is ook een extra kamer voorzien die kan gebruikt worden als derde slaapkamer, bureauruimte, dressing of bergruimte.
De sfeervolle en lichtrijke woonkamer is afgewerkt met een volle eiken parketvloer en verleent toegang tot een aangenaam terras met zicht op groen. Ook de keuken geeft toegang tot het terras. Deze is onlangs ook vernieuwd en is voorzien van een dubbele spoelbak, vaatwasser, heteluchtoven, koelkast met vriesvak, inductievuur en dampkap. Naast de keuken bevindt zich een berging waar aansluiting is voor wasmachine en droogkast en die eveneens voorzien is van een condensatieketel.
Beschikt u over een wagen? Perfect! Op het gelijkvloers bevindt zich de bijhorende garage, die in de huurprijs is opgenomen! Deze is uitgerust met een automatische rolpoort met afstandsbediening en elektriciteit.
• Huurprijs: €770,-/maand (inclusief afgesloten garagebox)
• Vaste kosten: €80,-/maand (gemeenschappelijk onderhoud)
• Beschikbaar vanaf 1 november 2020.
Komt u graag een kijkje nemen naar dit fantastische appartement? Twijfel dan niet en maak uw afspraak via info@uw-huis.be of via 052 46 38 03! Wij helpen u met veel plezier verder!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar