Helaas, dit pand is verhuurd

9111 Belsele

Omschrijving

Appartement met twee slaapkamers en terras te huur in Belsele

Ben je op zoek naar een appartement met twee slaapkamers en een terras om te huren te Belsele? Lees dan snel en zeker even verder!

Noteer dat dit appartement gunstig is gelegen in het centrum van Belsele. Winkels, scholen en openbaar vervoer zijn er vlakbij. Verder kan je genieten van twee terrassen (ééntje vooraan en ééntje achteraan het appartementsgebouw).

Indeling:
Gelijkvloers: een inkomhal met een trappenhal en een lift.
Tweede verdieping: je kan het appartement bereiken via een ruime inkomhal met toegang tot het terras achteraan het appartementsgebouw. Tevens vind je er een woonkamer voorzien van veel lichtinval en een keuken voorzien van een kookvuur en een oven. In de keuken zijn ook de aansluitingen voorzien voor een eigen wasmachine, droogkast en koelkast/diepvriezer. Vanuit de keuken kan je het tweede, kleinere terras bereiken. Verder is er een badkamer voorzien van een inloopdouche, een toilet en een enkele wastafel in een meubel. Tot slot zijn er nog twee ruime slaapkamers aanwezig.

Dit lichtrijke appartement in het hartje van Belsele is onmiddellijk beschikbaar.

Drie maanden huurwaarborg.

De gemeenschappelijke kosten bedragen 50,00 euro per maand.
Er wordt een provisie afgerekend van 60,00 euro per maand voor het individueel verwarmingsverbruik.

Voor meer informatie of een bezoek ter plaatse kan u terecht op 052/46.38.03.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar