Helaas, dit pand is verkocht

9220 Hamme

Omschrijving

WONING MET 3 SLPKS, TUIN EN GARAGE

Deze op te frissen woning beschikt over 3 slaapkamers en een ruime zolder toegankelijk met vaste trap die mogelijkheid biedt tot een 4de slaapkamer. De badkamer die zich op het 1ste verdiep bevindt, beschikt over een ligbad & lavabo. Naast een lichtrijke leefruimte is er een ruime keuken. Verder vindt u nog een kleine veranda met aansluitend een berging, en komt u uit op de ruime tuin die tal van mogelijkheden biedt. De woning wordt momenteel verwarmd op gas doormiddel van kachels. Er bevindt zich ook een garage die zowel toegankelijk is via de tuin maar ook via de zijstraat. De woning is gelegen in het centrum van het stad dichtbij alle winkels & uitvalswegen. Kortom, bent u opzoek naar een ideale starterswoning met wat opfriswerk dan is dit de geschikte kans! Aarzel zeker niet om ons te contacteren op het nummer: 052 46 38 03. KLEIN BESCHRIJF MOGELIJK !!!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar