Helaas, dit pand is verkocht

9220 Hamme

Omschrijving

Herenwoning met veel mogelijkheden te centrum Hamme.

Herenwoning in neoclassicistische stijl op een perceel van 761 m2 van 1842. Een imposante inkomhal, links en rechts bevinden zich 2 ruime woonkamers met veel lichtinval, achter de inkomhal bevindt er zich een toilet met lavabo en een glazen veranda tot aan de achtergevel van de woning. De keuken is ingericht met berging en droge kelder. Onder de woonkamer bevinden zich nog 2 wijnkelders. Er is een inpandige garage en mooi zuidgerichte tuin met 3 paardenstallen. Naast de woning is er een mogelijkheid om een doorgang te maken die uitgeeft op de tuin. Op de 1ste verdieping bevinden zich 6 slaapkamers, badkamer met toilet en ruime nachthal. Alsook een schuilkamer met verschillende compartimenten. Op de 2de verdieping, die toegankelijk is via een vaste trap, is er de zolder met volledig vernieuwt dak. EPC 762. Woongebied, Geen vergunning, geen dagvaarding, verkavelingsvergunning, Geen voorkooprecht.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar