Helaas, dit pand is verhuurd

9140 Temse

Omschrijving

Open bebouwing met +5 slpks, tuin en garage

Deze woning is centraal gelegen in Temse met scholen, winkels en openbaar vervoer op wandelafstand en biedt een vlotte verbinding met autosnelwegen en gewestwegen. Indeling gelijkvloers: Inkomhal, 2 aparte toiletten, 2 (slaap)kamers, grote woonkamer met veel lichtinval, aansluitend ruime keuken (wordt momenteel opgefrist), berging met wasplaats, veranda, garage. Verdieping: Kleine badkamer en 6 slaapkamers, waarvan enkele met eigen sanitaire voorzieningen en/of ingemaakte kast. Verder is er een enorme zolder (90m²) en een grote kelder (30m²). Aan de achterzijde een zonnige tuin met terras. Op de oprit kan men gemakkelijk 2 à 3 auto’s plaatsen. Overal dubbel glas, centrale verwarming op aardgas, EPC 526. Voor meer informatie of een bezoek ter plaatse kan u terecht op 052/46.38.03


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar