Mooie appartementen op fantastische locatie met opstartvoorwaarden.

Residentie M is gelegen in het charmante dorp Tielrode, een deelgemeente van Temse. Vlakbij ligt Tielrodebroek waar je kan genieten van de natuur, maar er is tevens een vlotte verbinding met de E17, N41, N16 en A12. Het wooncomfort wordt nog vergroot door de nabijheid van scholen, bakkers, lokale handelaars, horeca, supermarkten, hospitalen, woonzorgcentrum, serviceflats, enz.
Het gebouw bestaat uit een rationeel opgebouwd volume met grote raampartijen en zuid gerichte terrassen. Deze (op één na) overdekte terrassen zorgen ervoor dat het privatief karakter ervan wordt gerespecteerd. Bovendien wordt per terras op deze manier een luifel gecreëerd die de zon buiten houdt in de warme zomermaanden.

Dit bouwtechnisch en energetisch relatief eenvoudig concept wordt ook getoond in de materialisatie van het gebouw. Het bouwblok zal worden voorzien van traditioneel maar toch ook een modern gevelmetselwerk, keramische leien op het dak, prima isolatie, aluminium ramen en een lift.
Er wordt rekening gehouden met de mogelijkheid om de appartementen later flexibel te gaan indelen of eenvoudig te hernieuwen, door bijna uitsluitend de buitencontouren als dragende muren te gebruiken.

Er zijn 6 tweekamerappartementen, waarvan er 2 een grote multifunctionele ruimte met dakvlakvensters toebedeeld krijgen, en twee eenkamerappartementen. Er wordt een parkeerzone voorzien met 6 carports (met groendak), 2 staanplaatsen en een gemeenschappelijke open fietsenstalling. Op het gelijkvloers worden verder de tellerlokalen voor gas, water en elektriciteit voorzien, net als 1 extra berging per appartement.
De werken zullen uitgevoerd worden door gespecialiseerde aannemers en leveranciers, en worden gecontroleerd door het projectteam. De prijzen zijn exclusief kosten, registratierechten en btw. Het project is volledig beschermd door het toepassen van de Wet Breyne dat toelaat om de volledige afwerking van het project te garanderen. Wenst u de plannen en gedetailleerde info te ontvangen alsook onze LANCERINGSVOORWAARDEN, kom dan snel langs op ons kantoor te Temse. Waarborg Wet Breyne.

Model Type Opp. Tuin Slpk. Prijs  
- Appartement 100 m² 15 m² 2 € 212 850 Bekijk detail
- Appartement 100 m² 17 m² 2 € 220 000 Bekijk detail
- Appartement 100 m² - 2 € 225 000 Bekijk detail
- Appartement 65 m² - 1 € 159 250 Bekijk detail
- Appartement 98 m² - 2 € 226 000 Bekijk detail
- Appartement 100 m² - 2 € 260 000 Bekijk detail
- Appartement 98 m² - 2 € 265 000 Bekijk detail
- Appartement 98 m² - 2 Verkocht Verkocht

Neem vrijblijvend contact op

Wenst u meer informatie of het pand te bezoeken? Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie. 
Wanneer wij uw aanvraag hebben ontvangen zullen wij verder contact met u opnemen. 


U moet akkoord gaan met het privacy beleid van deze website
* Verplicht in te vullen
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar