Helaas, dit pand is verkocht

9140 Temse

Omschrijving

Prachtige instapklare woning in Tielrode

BEZOEKMOMENT 19/02! DEZE IS VOOR DE SNELLE BESLISSERS!

Bent u op zoek naar een instapklare en energiezuinige woning op een rustige locatie dan is dit uw kans!
De Pastorijstraat is gelegen vlakbij de dorpskern van het pittoreske Tielrode en op wandelafstand van de Scheldedijk. Het gunstige EPC, de conforme elektriciteit en het leuke dakterras zijn enkele sterke troeven.

We betreden de woning via de aparte inkomhal die toegang verleent tot de eerste verdieping en de leefruimte. De open leefruimte (35m2) staat in rechtstreeks contact met de keuken (8m2) die is geïnstalleerd met dubbele spoelbak, vaatwasser, oven, gasvuur en dampkap. Naast de keuken bevindt zich een bergruimte met aansluiting voor wasmachine en droogkast en een apart toilet.

Op de eerste verdiepingen vinden we twee ruime slaapkamers en een aparte bureauruimte. De badkamer (7m2) is geïnstalleerd bad, douche, toilet en dubbele wastafel. Via de vaste trap betreden we de derde grote slaapkamer met dressing ruimte.

Als kers op de taart heeft deze parel een leuke tuin met toegang tot het dakterras, een zij ingang voor fietsen en vuilbakken en 15 zonnepanelen. Mogelijkheid om garage apart bij te kopen (€20.000 exclusief vraagprijs).

Wenst u een bezoek een bezoek? Schrijf u dan in op onze bezoekmoment op afspraak.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar