Helaas, dit pand is verkocht

9140 Temse

Omschrijving

Ruime gezinswoning met 5 slpk, tuin en beschikbare staanplaats!

Deze ruime woning met 5 slaapkamers, 2 badkamers en een vernieuwde keuken biedt u de ruimte die u nodig heeft voor een groot gezin. De woning heeft veel lichtinval in de woonkamer en de volledig ingerichte keuken met alle nodige toestellen en ontbijthoek. Nog één van de grote troeven is dat er een enorm grote berging is waar zowel veel opbergruimte is en evenals een mooie wasruimte. Er is een tof terras en zuidwest gerichte tuin waar het in de zomer aangenaam vertoeven is. Daar de woning gelegen is in het centrum zijn de winkels en openbaar vervoer op wandelafstand.
De woning kan ook geschikt voor bedrijven die een woonst willen aankopen voor hun werknemers. Er is dubbele beglazing, goedgekeurde elektriciteit, centrale verwarming en een grote tuin. Kortom: volledig instapklaar. Mogelijkheid om een parkeerplaats te huren in de buurt voor 35€/maand.
EPC is opgemaakt voor de muurisolatie 395.
Topwoning in een aantrekkelijk budget.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar