Helaas, dit pand is verkocht

9140 Steendorp

Omschrijving

Prachtige woning op uitsteken locatie in Steendorp

DEZE IS VOOR DE SNELLE BESLISSERS!! BEZOEKEN ZATERDAGVOORMIDDAG 30/0!
De Molstraat, een rustige residentiële en kindvriendelijk straat in Steendorp op een boogscheut van de gemeente Temse. Het extreem lage EPC (68kWh/m2), de conforme elektriciteit en de grote oprit zijn maar enkele sterke troeven!

Wanneer we de woning betreden komen we in de aparte inkomhal met glazendeur en apart toilet die toegang verleent naar de leefruimte (30m2). Deze warme leefruimte staat in rechtstreeks contact met keuken (11m2) die volledig is geïnstalleerd en voorzien van alle toestellen! Aansluitend vinden we een aparte berging en de garage!

Op de eerste verdieping zijn er drie ruime slaapkamers met veel lichtinval en de badkamer die is geïnstalleerd met douche, bad en dubbele wastafel. Verder vinden we nog een apart toilet en een luik die toegang geeft naar de zolder.

Last but not least heeft de woning een prachtige en gemakkelijk te onderhouden tuin met open zicht achteraan en een grote oprit met plaats voor 4 wagens. Contacteer ons via 052 46 38 03!!



Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar