Helaas, dit pand is verkocht

9100 Sint-Niklaas

Omschrijving

SFEERVOLLE GEZINSWONING TE SINT-NIKLAAS

Deze gezinswoning gelegen te Sint-Niklaas is centraal en toch ook rustig gelegen. U zit op wandelafstand van het station en verschillende andere faciliteiten zoals bijvoorbeeld winkels en supermarkten.

In deze woning komt u binnen in de inkomhal, die direct warmte uitstraalt door de vloer en de mooie houten trap. Als u verder gaat, komt u in de ruime leefruimte met verschillende mooie aspecten. Zo is er de kachel op aardgas en de houten vloer die ook in deze ruimte zorgen voor een warme uitstraling. De leefruimte heeft ook nog de stijlvolle glazen deur die toegang biedt naar de eetruimte. Aansluitend aan de eetruimte is er en veranda die toegang biedt naar de tuin.

De keuken is uitgerust met een enkele spoelbak, een vaatwasser, een keramisch kookvuur met dampkap en een oven.

De woning beschikt ook nog over een ruime berging. Hier zijn de aansluitingen voor een wasmachine aanwezig.

Deze ruime woning beschikt over zes slaapkamers verdeeld over de hele woning. Zo is er ook een kamer op het gelijkvloers en de andere 6 zitten verdeeld over de eerste en tweede verdieping.

De woning beschikt nog over 1 volwaardige badkamer op de eerste verdieping en een gastentoilet op het gelijkvloers. Er is ook een kamer aanwezig die beschikt over een extra lavabo.

De woning heeft een EPC-waarde van 333 kWh/m2. Voor meer info of een bezoek bel vandaag nog op 052 46 38 03 of via mail info@uw-huis.be


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar