Helaas, dit pand is verkocht

9111 Sint-Niklaas

Omschrijving

Prachtige halfopen bebouwing in Belsele

DEZE IS VOOR DE SNELLE BESLISSERS!!
De Alice Nahonstraat, een rustige residentiële locatie omringd door groen in het rustige Belsele en vlakbij in het centrum van Sint-Niklaas. in deze uitstekend onderhouden woning werd er gekeken naar kwaliteit, licht.. Het gunstige EPC, de praktische inrichting en de locatie zijn enkele sterke troeven van de woning.

We komen binnen in de inkomhal die toegang verleent tot de leefruimte, het apart toilet en de eerste verdieping. De leefruimte (30m2) staat in rechtstreeks contact met de open keuken (10m2) die is geïnstalleerd en voorzien van vaatwasser, enkele spoelbak, stoom oven, combi oven, dampkap, inductie kookvuur. Achter de keuken bevindt zich de berging met alle voorzieningen en aansluiting voor wasmachine en droogkast.

Op de eerste verdieping vinden komen in de nachthal die ons begeleidt naar de twee ruime slaapkamers en de badkamer die is voorzien van bad, douche en dubbele lavabo. Op de tweede verdieping vinden we de grootste slaapkamer met aparte dressing ruimte en toegang naar de zolderruimte.

Als kers op de taart heeft deze parel een leuke tuin met zonneluifel en een grote oprit. Contacteer ons voor een bezoek via 052 46 38 03!!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar