Helaas, dit pand is verkocht

9100 Sint-Niklaas

Omschrijving

IN OPTIE !!! Bijna nieuwbouwwoning aan klein beschrijf.

OPTIE !
Alles aan deze woning is nieuw. Deze kant en klare starterswoning, op wandelafstand van het station, werd van de grond af heropgebouwd : conforme elektriciteit, nieuwe hoogglanskeuken, badkamer in mortex en met comfortabele inloopdouche, woonkamer met gashaard, nieuwe boiler & isolatie tot 18 cm .
Er wordt verwarmd op aardgas en in elke hoofdkamer wordt centrale verwarming voorzien. Het huis wordt geleverd met twee lagen verf op de muren.
De woning heeft geen tuin maar een ruimtelijke stadskoer, afgewerkt met steigerhout. Voor de woning is er een stadsgrasplein en kan u gratis parkeren.
KLEIN BESCHRIJF MOGELIJK. Epc 161. Vergunning uitgereikt, Woongebied, Geen dagvaarding uitgebracht, Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening, Geen verkavelingsvergunning.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar