Helaas, dit pand is verkocht

9100 Sint-Niklaas

Omschrijving

Prachtige villa met rustige tuin

Deze woning is ideaal gelegen vlakbij invalswegen en winkels en toch zeer rustig met achterliggend bosgebied dat kan bewonderd worden vanuit de ruime living van maar liefst 58m². Aansluitend een volledige ingerichte degelijke keuken met granieten blad, vaatwas, enz. Links van het perceel vinden we een dubbele garage met elektrische poort, serre, houtmijt en een groot tuinhuis. Genieten van de voorjaarszon op het zuid-oost georiënteerde terras gelegen achter de living is nog één van de sterke troeven van deze woning. Boven is er naast de 2 slaapkamers en de badkamer nog een ingerichte studio waar eventueel ook meerdere kamers van kunnen worden gemaakt.
De woning is zeer hedendaags en energiezuinig, goed geïsoleerd, EPC: 274 kwh, goedgekeurde elektriciteit, prijs-kwaliteit een echte topper! De vermelde prijs is incl. de zonnepanelen met jaarlijks 8 certificaten van 350€.Bel vandaag nog voor een bezoek op 052/46 38 03! Vergunning uitgereikt, Woongebied, Geen dagvaarding uitgebracht, Voorkooprecht ruimtelijke ordening, Geen verkavelingsvergunning. Deze woning is momenteel verhuurd! Beschikbaar vanaf 01/06/2018.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar