Helaas, dit pand is verkocht

9130 Kieldrecht

Omschrijving

CHARMANTE STARTERSWONING MET 2 SLAAPKAMERS EN RUIM TERRAS

Bent u op zoek naar een volledig instapklare starterswoning met charme en karakter? Dan bent u hier aan het juiste adres!
Deze smaakvol ingerichte woning staat op jou te wachten in het centrum van het pittoreske Kieldrecht. Benieuwd wat er achter de mooiste gevel van het dorp schuilt? Lees dan zeker verder!

Wanneer we de woning betreden via de inkomhal, komen we in de riante en lichtrijke leefruimte. Deze is ingedeeld in een zitgedeelte en een eetgedeelte dat aansluit bij de keuken. Beiden zeer stijlvol ingericht, afgewerkt met parket in uiterst goede staat.
Achteraan de woning vinden we een prachtige en kwalitatieve keuken terug die voorzien is van een inductie kookplaat, dampkap, geïntegreerde ijskast, geïntegreerde Bosch vaatwasser, Smeg hete lucht oven en enkele spoelbak. Naast de keuken vinden we een eerste toilet apart terug en een kleine buitenkoer waar het perfect is om vuilnis netjes te stockeren.

Op de eerste verdieping vinden we een ruime slaapkamer en een badkamer in magnifieke Art Deco-stijl terug. Deze laatste is uitgerust met een ruim ligbad, douche (geplaatst 2019), enkele wastafel en een tweede toilet. Via de nachthal is er toegang voorzien tot een eclatant zonneterras met zicht op de ‘skyline’ van Kieldrecht!

Via de vaste trap in de nachthal, betreden we de tweede verdieping, die volledig ingericht is als tweede slaapkamer. Geïsoleerd, afgewerkt en voorzien van groot Velux raam. Tevens zijn er ook tal van ingemaakte kasten aanwezig om de ruimte optimaal te benutten.

Extra troef: er bestaat een mogelijkheid om een aparte garagebox met fietsenberging bij te huren voor slechts 50 euro per maand aan de overkant van de straat!

Komt u deze topper graag bewonderen? Maak dan snel uw afspraak via het bezoekmoment op onze website www.uw-huis.be en hopelijk zien we elkaar daar! Tot dan!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar