Helaas, dit pand is verkocht

9220 Hamme

Omschrijving

Te renoveren hob met 3 slpks en tuin

Deze te renoveren halfopen bebouwing is gelegen aan de rand van het centrum van Hamme en dichtbij uitvalswegen, scholen en openbaar vervoer. Wanneer je de woning betreedt via de inkomhal kom je meteen in de ruime en lichtrijke leefruimte. Via een dubbele glazen deur kan je zich naar de eetruimte verplaatsen. Daarnaast beschikt het gelijkvloers over een keuken, badkamer met douche en een wasplaats.
Op de eerste verdieping bevinden zich 3 zeer ruime slaapkamers en een zolder met de mogelijkheid een extra slaapkamer te creëren. Buiten kunt u een grote stal met fietsberging terugvinden. De zuidelijk gerichte tuin beschikt tevens over tal van mogelijkheden zoals het plaatsen van een carport. Wenst u een bezoek en/of meer informatie? Neem dan vandaag nog contact op via het nummer 05246 38 03 of via info@uw-huis.be


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar