Helaas, dit pand is verkocht

9200 Grembergen

Omschrijving

VERDER AF TE WERKEN HOB MET 3 SLPKS, GARAGE EN TUIN

Deze goed gelegen woning dient verder afgewerkt te worden. Ze wordt verkocht in de staat waarin deze zich bevindt. De woning is gelegen in een gekende en rustige wijk in Grembergen, op korte afstand van het centrum. Beneden is er een ruime leefruimte die volledig gerenoveerd is geweest en voorzien is van een nieuwe vloer. Ook is de ruimte voor de keuken volledig opnieuw gevloerd, bepleisterd en alle leidingen zijn voorzien voor het plaatsen van een keuken. Verder hebt u nog een toilet en een berging met achterdeur naar garage en tuin. Op het 1ste verdiep vindt u 3 ruime slaapkamers en een nog verder af te werken badkamer. De zolder is toegankelijk via het zolderluik. Dit huis beschikt over een zeer ruime garage/werkatelier, verder is er nog de grote tuin die wordt gescheiden door een beek. Materialen worden mee overgenomen zoals: natuurstenen plinten, bakstenen voor schouw, 2 wc’s, douchedeur, radiatoren op aardgas,.. Dit allemaal klaar voor installatie! Bent u opzoek naar een woning waar nog wat werk aan mag zijn? Wacht niet langer en contacteer ons voor meer informatie op 052 46 38 03 of via mail: info@uw-huis.be


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar