Helaas, dit pand is verkocht

9111 Belsele

Omschrijving

PRACHTIGE BUNGALOW OP MOOI PERCEEL

Deze bungalow is gelegen in een rustige straat in Belsele en beschikt over een elektrische toegangspoort. De inkomhal brengt je naar een aantal verschillende ruimtes. De lichtrijke leefruimte en eetruimte beschikt over een gashaard. Deze ruimte brengt je verder naar de uitgeruste keuken die uitkijkt op de veranda en de tuin. Verder bevinden zich op de gelijkvloers verdieping een veranda, een gastentoilet, 3 slaapkamers, een badkamer met lavabo, douche en toilet en een ruime garage met elektrische poort waar er plaats is voor meerdere wagens. De zolder is te bereiken via een vaste trap deze is volledig geïsoleerd als je wenst er een meerdere kamers van te maken. Deze woning is vooruitstrevend gebouwd door Danilith en perfect geïsoleerd. De woning beschikt over HR glas en veiligheidsglas. EPC: 266, ELEKTRICITEIT IS CONFORM. Is deze woning geschikt voor u twijfel dan niet om een bezoek in te plannen op het nr. 052 46 38 03


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar