Helaas, dit pand is verkocht

9250 Waasmunster

Omschrijving

INSTAPKLAAR APPARTEMENT MET 3 SLAAPKAMERS & 2 OVERDEKTE STAANPLAATSEN

Dit prachtige appartement beschikt over 3 slaapkamers & een mooi terras (zuid gericht). Het appartement is gelegen op het 1e verdiep van een klassevolle residentie. Bij het binnenkomen in dit appartement ziet u een ruime living met halfopen, volledig uitgeruste keuken met toptoestellen. Naast de mooie leefruimtes zijn er ook 3 slaapkamers, een van deze wordt nu als bureau gebruikt. Ook is er een naast de badkamer nog een 2e badkamer met douche & aparte berging aanwezig. Lift aanwezig in het gebouw.
Er komt heel veel licht binnen in dit appartement waardoor het ook extra ruimtelijk aanvoelt. Er is ook een apart gastentoilet aanwezig. Verwarmen gebeurt via een centrale verwarming op gas, dit zorgt er mede voor dat het EPC zeer gunstig is, namelijk 166. De elektriciteit is in orde. Bij dit appartement horen 2 overdekte staanplaatsen
Bel vandaag nog voor een bezoek op 052463803!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar