Helaas, dit pand is verkocht

9140 Temse

Omschrijving

Appartment met 2 slaapkamers en terras met Scheldezicht

Volop genieten aan de oevers van de Schelde. Het kan met dit mooi project dat zich volledig richt op de sfeer en gezelligheid dat onze mooie Kaai te bieden heeft.

Het project is een totale makeover van wat ooit een stevig en goed onderhouden appartementsgebouw was. De structuur van het huidige gebouw zal behouden blijven, maar de hedendaagse wensen en normen van 2020 zullen hierin worden verweven zodat er zich aan de woonkwaliteit niks verloren gaat en enkel zal verbeteren.

Dit mooi appartement is zodanig ingedeeld dat de leefruimte en keuken steeds gericht zijn naar het zuiden met zicht op de Schelde. Op die manier heb je het meeste lichtinval gedurende de dag en door de plaatsing van de slaapkamers achteraan heb je steeds een frisse slaapkamer.
De inrichting van het gehele appartement is volledig vrij te kiezen door de koper waardoor je je persoonlijke touch aan je toekomstige appartement kan geven.
Er zijn twee slaapkamers waarvan 1 slaapkamer met dressing. De badkamer kan je inrichten met bad en/of douche. Het zuidelijke terras met Scheldezicht is vooraan en geeft je een fantastische zicht.

Het gehele gebouw wordt voorzien van een lift en trap.
Achteraan het gebouw wordt een gemeenschappelijke fietsenberging voorzien alsook aparte auto staanplaatsen.
De bouwheer zal erop toezien dat het gebouw tot in de puntjes zal opgeleverd worden zodat u niks te kort komt aan uw wooncomfort.

Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar