Helaas, dit pand is verkocht

9111 Belsele

Omschrijving

GERENOVEERD APP MET 2 SLAAPKAMERS EN GARAGE

Dit gezellige appartement op het 3de verdiep heeft 2 ruime slaapkamers met veel licht die uitkijken op een prachtige groene omgeving. Bovendien is er een mooi terras aan de achterkant. Verder vindt u de ruime leefruimte met veel lichtinval en een in 2014 gerenoveerde keuken. De keuken beschikt over een vide die ervoor zorgt dat men de connectie niet kwijtgeraakt tussen de leefruimte en keuken. Daarnaast is er nog de badkamer met ligbad, vernieuwde lavabo en hangtoilet. Ook is er nog een ruime berging. Deze ruimtes zijn allemaal toegankelijk via een ruime lichtrijke gang. Garagebox incl. Alle grote werken zijn gebeurd in deze blok, de ideale investering dus !! EPC: 316, CV op Stookolie. Wacht niet langer voor een bezoek en contacteer ons op het nummer: 052 46 38 03.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar