Helaas, dit pand is verhuurd

9140 Temse

Omschrijving

Rijwoning met één slaapkamer te huur in Temse

IN OPTIE!

Ben je op zoek naar een instapklaar en lichtrijke woning met één slaapkamer om te huren in Temse? Lees dan snel en zeker even verder.

Deze leuke woning is ideaal voor een jong koppel. De woning is gelegen aan de rand van Temse en toch overal vlakbij. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid in de buurt voor het parkeren van uw wagen. Er is dubbele beglazing en de isolatie is tip top in orde.

Indeling:
Je komt de woning binnen langs de inkomhal die beschikt over voldoende bergruimte voor het plaatsen van een schoenenkast, vestiaire. Tevens bereik je de ruime en lichtrijke woonkamer die voorzien is van een open keuken.
Daarnaast is er een toilet voorzien voor de aansluiting van een wasmachine en droogkast. Verder is er nog één ruime slaapkamer en een badkamer voorzien van een douche en een enkele wastafel in een meubel.

Deze rijwoning is beschikbaar vanaf 1 juli 2022.
Geen huisdieren toegelaten!

Wenst u meer informatie of graag een bezoek?
Contacteer ons dan op ons kantoornummer: 052/46.38.03


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar