Helaas, dit pand is verhuurd

9140 Temse

Omschrijving

Gezinswoning met garage

Deze woning is zeer rustig gelegen in een woonwijk. Kinderen kunnen er nog zorgeloos spelen in de doodlopende straat. Winkels, scholen, ontspanning en openbaar vervoer zijn er vlakbij. Ook een vlotte verbinding naar E17-E34-A12. Indeling: gelijkvloers met inkomhal en gastentoilet, ruime woonkamer, grote keuken met ontbijthoek, kleine en droge kelder, garage met elektrische sectionaalpoort, veranda met elektrische zonwering, terras en berging. Eerste verdieping: nachthal, badkamer met douche en toilet, 2 ruime slaapkamers en kleine derde kamer of bureel. Zoldertrap naar de grote zolder. Overal rolluiken voorzien (veelal elektrisch), overal dubbel glas, overal centrale verwarming. Recente verwarmingsinstallatie op stookolie, laag EPC 240, beperkt energieverbruik. Voor meer informatie of een bezoek ter plaatse kan u terecht op 052/46.38.03.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar