Helaas, dit pand is verhuurd

9140 Elversele

Omschrijving

Huis 3 slpks, tuin, garage, midden het groen

Deze woning is uitermate rustig gelegen in een doodlopende straat die uitgeeft op de Durmepolders. Kinderen kunnen er nog onbezorgd spelen, ook liefhebbers van wandelen en fietsen komen hier aan hun trekken, maar toch zijn invalswegen, scholen en openbaar vervoer er vlakbij. Indeling: inkomhal, kleine kelder, keuken, woonkamer met veel lichtinval en zicht op de tuin, apart toilet, veranda, wasplaats, nachthal met 3 slaapkamers (rood tapijt intussen vervangen door linoleum), badkamer met douche, bergzolder. Verder is er een zeer ruime garage met elektrische poort, extra garage met doorrit naar de tuin en twee grote bergingen achteraan in de tuin. Overal centrale verwarming op aardgas, EPC 567. Voor meer informatie of een bezoek ter plaatse kunt u terecht op 052/46.38.03.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar