Helaas, dit pand is verhuurd

9100 Sint-Niklaas

Omschrijving

Sint-Niklaas: Appartement 3slpks in loftstijl met dakterras

Dit appartement werd recent gerenoveerd met het oog op ruimtegevoel en lichtinval. Via een op afstand bediende poort is er toegang tot twee overdekte autostaanplaatsen en heel wat opslagruimte. In de private inkomhal is een grote vestiaire voorzien.
De grote woonkamer biedt een zee van ruimte (80m²!) en is voorzien van inbouw spots. Van hieruit is er toegang tot het afgeschermde dakterras dat is aangelegd in tropisch hardhout. Aansluitend aan de leefruimte is er een geïnstalleerde keuken met ontbijthoek, veel opbergkasten en alle modern comfort zoals ingebouwde microgolf- en warme luchtoven, vaatwasmachine en keramische kookplaat.
Verder zijn er een grote berging, twee ingerichte badkamers, drie slaapkamers en een ruimte die zich leent tot inrichten als dressing, bureel, hobby- of speelkamer.
Voor meer informatie of een bezoek ter plaatse kan u steeds terecht op 052/46.38.03


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar