Helaas, dit pand is verhuurd

9220 Hamme

Omschrijving

Duplex appartement met twee slaapkamers, terras en garage te huur op nieuwbouwproject Narcis te Moerzeke

Noteer dat dit project duurzaam werd gebouwd door een erkende opdrachtgever die jaar en dag in het vak zit. Het project is duurzaam door de aanwezigheid van vloerverwarming, de zonnepanelen en het perfecte E-peil 19. Door de zonnepanelen kan uw auto of fiets gratis opgeladen worden. Bovendien zijn er dus quasi bijna geen energiekosten door het BEN-certificaat (= Bijna Energie Neutraal).

Altijd al gedroomd van modern wonen terwijl u omringd bent door een oase van rust? Maak kennis met Narcis. Bovendien is het zeer aangenaam wonen voor iemand die houdt van een wandeling of fietstocht in de natuur!

Dit appartement is 113 m2 groot en is voorzien van twee slaapkamers en voldoende, extra bergruimte.

Indeling:
Gelijkvloers: op het gelijkvloers vind je één private garage met bijhorend één private autostaanplaats.
Eerste verdieping: je komt het appartement binnen langs de private inkomhal met een mooie extra berging die perfect kan dienen als vestiaire of bergplaats en die je onmiddellijk toegang biedt tot de ruime en lichtrijke woonkamer (34,40 m2) met een open keuken (7,50m2) voorzien van alle nodige toestellen en comfort. Aansluitend is er een bergruimte voorzien van de aansluitingen voor een wasmachine en een droogkast. Vanuit de woonkamer heb je toegang tot het ruime en zonnige terras (18,90 m2) waar je in alle rust kan genieten. Tevens vind je hier op dit verdiep ook nog een gastentoilet met een handenwasser.
Tweede verdieping: op dit verdiep zijn er twee slaapkamers, een badkamer voorzien van een dubbele wastafel en een inloopdouche en je verkrijgt er nog extra bergruimte door de extra kamer waar het ventilatiesysteem ook staat.

Geen gemeenschappelijke kosten!
De garage (+ 1 extra bijhorende private autostaanplaats) is verplicht bij te huren aan 60,00 euro per maand.

Dit lichtrijke, instapklare, nieuwbouw duplexappartement is onmiddellijk beschikbaar.

Interesse of wenst u meer informatie te verkrijgen?
Twijfel dan zeker niet om ons te contacteren op het kantoornummer: 052/46.38.03.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar