Helaas, dit pand is verhuurd

9140 Elversele

Omschrijving

Nieuwbouw, gelijkvloers appartement met 3 kamers en garage

(Foto’s zijn indicatief) Dit goed uitgerust appartement is gebouwd naar recente normen (E-peil 48) wat resulteert in een zeer laag energieverbruik. Dit gebouw is rustig gelegen op het gelijkvloers en biedt een goede verbinding met snelwegen en gewestwegen. Er is een privé tuin met ruim terras, verder is er ook een grote gemeenschappelijke tuin die vrij beschikbaar is voor de bewoners. De garage is rechtstreeks verbonden met het appartement. Indeling: Inkomhal met ruimte voor vestiaire en apart toilet, grote woonkamer met veel natuurlijke lichtinval dankzij de vele ramen. Aansluitend de keuken met alle modern comfort zoals een ingebouwde vaatwasmachine. Ruime berging met wasplaats. Drie kamers en een badkamer met ligbad, douche en extra nachttoilet. 30€ algemene kosten. Voor meer informatie of een bezoek ter plaatse kan u terecht op 052/46.38.03.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar