Helaas, dit pand is verhuurd

9100 Sint-Niklaas

Omschrijving

Bemeubeld appartement met twee slaapkamers te huur in het centrum van Sint-Niklaas

Bent u op zoek naar een modern, bemeubeld appartement met twee slaapkamers vlakbij het centrum van Sint-Niklaas, verschillende invalswegen en het openbaar vervoer? Lees dan snel even verder!

Noteer zeker de uitstekende ligging nabij scholen, winkelcentra en de E17.

Indeling:
Op het gelijkvloers treft u een gemeenschappelijke inkomhal met de trappenhal en lift. Verder is er ook een privatieve autostaanplaats, een berging (nummer 14) en een gemeenschappelijke fietsenberging.

Dit lichtrijke, sfeervolle en moderne appartement kan u vinden op de zesde verdieping. U betreedt dit lichtrijke appartement via de inkomhal en krijgt zo toegang tot de lichtrijke woonkamer met de open, volledig ingerichte keuken. Vanuit de leefruimte hebt u toegang tot het ruime terras waar u in alle rust kan genieten. Hier verkrijgt u een mooi zicht over ‘de skyline van Sint-Niklaas’. Ga verder naar de nachthal en bereik de eerste badkamer voorzien van een ligbad, inloopdouche en dubbele wastafel in een meubel en de eerste slaapkamer (momenteel ingericht als dressing). Tevens is er nog een tweede slaapkamer met een tweede badkamer voorzien van een enkele wastafel in een meubel en een douche. Deze kamer voorziet een airco. Daarnaast is er een wasplaats voorzien met de aansluitingen voor een wasmachine en een droogkast.

De gemeenschappelijke kosten bedragen 75,00 euro/maand.
Dit lichtrijke en bemeubelde appartement is onmiddellijk beschikbaar.

Interesse? Wordt dit appartement uw nieuwe thuis? Maak dan snel uw afspraak voor een bezichtiging of neem contact op met ons kantoor voor het verkrijgen van meer informatie.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar