Op zoek naar een makelaar in ‘t Waasland, Temse, Sint-Niklaas, Hamme? Wij verkopen jouw woning snel en goed!


Verkopen van jouw woning: zo doen we dat!    

We zijn als makelaar dagelijks actief in gemeente Sint-Niklaas, Temse, Hamme en omstreken en mogen jaarlijks meer dan 150 huizen verkopen.

Lees meer...

Ben jij de slimste verkoper?

Een makelaar die toegeeft op zijn commissie zal zéker rap toegeven op de prijs van jouw huis, logisch toch ….


 

Lees meer...

Hoe meer Kandidaat-kopers voor je woning, hoe beter je onderhandelingspositie!

Hoe meer Kandidaat-kopers voor je woning, hoe beter je onderhandelingspositie

Het is niet moeilijk om te begrijpen dat het gunstiger voor je verkoopprijs is als er bijvoorbeeld 9 kandidaten zijn i.p.v. bijvoorbeeld 1 of 2 bij een makelaar met een kleiner bereik.

Lees meer...

Kies de juiste makelaar

Belang van persoonlijk netwerk.

Wat ook vaak onderschat wordt is het persoonlijk netwerk van de makelaar. Wij zijn samen met 8 collega-makelaars, dagelijks actief op de Waaslandse woningmarkt. We komen iedere dag nieuwe kopers en verkopers tegen en hun woonwensen slaan wij natuurlijk op. Haken ze af op het ene huis, dan kunnen we samen kijken wat we nog in portefeuille hebben.

Wat bepaalt jouw keuze voor een makelaar en kijk op IMMOSCOOP! 

Lees meer...

Voor de meeste woningverkopers is een eerste bouwtechnische keuring ongetwijfeld een onverwachte zenuwslopende ervaring...

Voor de meeste woningverkopers is een eerste bouwtechnische keuring ongetwijfeld een onverwachte zenuwslopende ervaring...
Als je je huis of appartement te koop wilt aanbieden dan moet je je eigenlijk ook voorbereiden op een mogelijke bouwtechnische keuring. Of geïnteresseerde kopers zo'n keuring zullen eisen of niet valt moeilijk te voorspellen. Sommige kopers zijn nu eenmaal voorzichtiger dan anderen. De situatie van de te verkopen woning speelt uiteraard ook een rol. Om een succesvolle verkoop te garanderen kun je zo'n bouwtechnische keuring dus maar beter goed voorbereiden.

Lees meer...

Is het BOEK kaarten of BAT kaarten

Ook goesting om te kaarten, kom ze gratis halen in één van onze kantoren.

Lees meer...

Ons team

Uw-Huis.be is een professioneel team waarop elke eigenaar beroep kan doen. Wij werken nauw samen in teamverband, want vastgoed schatten, verkopen, en begeleiden vraagt kennis en ervaring.  De verschillende collega’s vullen elkaar perfect aan. Dankzij een goede samenwerking en overleg tussen u en uw-huis.be zorgen we dat alles correct verloopt en werken we mee aan een succesvol vastgoedverhaal, elke woning opnieuw.

Lees meer...
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]