Helaas, dit pand is verkocht

9250 Waasmunster

Omschrijving

Energiezuinige woning in het landelijke Sombeke.

Deze prachtige half open bebouwing op 524 m2 grond met maar liefst 246 m2 bewoonbare oppervlakte en voorzien van alle modern comfort is een echte aanrader.
In deze woning is de elektriciteit conform en heeft een EPC van maar 134 kWh/m2, dit door zijn dubbele beglazing, hoogrendements-condensatie ketel op aardgas, dak- en vloerisolatie, enz…
Vanuit de ruime living en keuken (84 m2!) met zicht op het terras met aansluitende, aangelegde tuin, die zuid-west georiënteerd is, is het aangenaam vertoeven.
Verder bevindt zich op het gelijkvloers nog een bureauhoek, wasplaats, berging en ruime garage voor 2 auto’s.
Op het eerste verdiep bevinden zich 2 kinderkamers, de master bedroom met dressing, badkamer met ligbad, aparte WC en aparte douchekamer. Op de zolder bevinden zich nog 2 afgewerkte zolderkamers.
Nog een laatste troef is dat de woning beschikt over zonnepanelen die zorgen voor gratis elektriciteit (excl. Certificaten)
Bezoek vandaag nog deze woning die voldoet aan de nieuwbouw van vandaag.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar