Helaas, dit pand is verkocht

9250 Waasmunster

Omschrijving

Vernieuwbouw woning.

Wie op zoek is naar een ruime nieuwbouw maar met meer volume, maw. ruime kamers (met dressing), grote living met zicht op de tuin en velden, bureau, 3 slaapkamers met mogelijkheid to 4de slaapkamer, zit hier op het juiste adres!
Deze woning vraagt nog enkele kleine afwerkingen, schilderen, enz. maar is tip top in orde. Nieuwe centrale verwarming, nieuwe aluminum ramen met dubbel glas, perfect geïsoleerd (EPC 143), volledig vernieuwde elektriciteit met inpulsschakelaars, nieuwe keuken met kookeiland, badkamers met veel lichtinval, grote inloopdouche, bad, dubbele lavabo en handdoekradiator.
In de ruime tuin (1053 m2) met zicht op de velden is er ook in dezelfde stijl van het huis een garage, magazijn geplaatst van maar liefst 44 m2!
Deze woning is een echte aanrader! Bel vandaag nog voor een bezoek!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar