Helaas, dit pand is verkocht

9120 Vrasene

Omschrijving

Te koop : Vrasene , tweewoonst (Assistentie- of zorgwoning)

Deze rustig gelegen woning is geschikt als zorg- of assistentiewoning (en eventueel als kangoeroewoning). De woning bestaat uit twee wooneenheden, elk met een eigen keuken, bad- en woonkamer. Ideaal voor wie wil ontsnappen aan de dure zorgen van een rust- en verzorgingstehuis en tegelijk zijn familie vlakbij wil houden. Totaal zijn er vier slaapkamers. Boven is er een ruime zolder met mogelijkheid tot werkplaats. De woningen zijn onderkelderd. Aan de woning is een garage (met sectionaalpoort) aan gebouwd, maar ook op de oprit kunnen enkele wagens geparkeerd worden. Er wordt verwarmd met aardgas. Verder dubbele beglazing, een nieuw dak, en een totaalwoning in goede structuur. En vanuit de tuin kijkt u uit op weilanden. EPC 400. Voor een bezoek, contacteer ons op 052 46 38 03.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar