Helaas, dit pand is verkocht

9140 Tielrode

Omschrijving

Zeer charmante woning met 4 slk en tuin in het mooie Tielrode

Bent u ook op zoek naar een gezellige karakterwoning in het pittoreske Tielrode? Dan is dit uw kans! De combinatie van de charmante gevel en de sfeervolle ligging maken het plaatje compleet. Op wandelafstand van het poldergebied en fietsroutes, maar ook dichtbij handelszaken. De woning zelf beschikt over een ruime living met open keuken en zicht op het terras en de zonnige tuin. Er is een aparte ruimte voor bijberoep of bureau. Boven zijn er 2 badkamers met ligbad en douche, 3 mooie slaapkamers en een zolderruimte met vaste trap die kan dienen als 4de slaapkamer. De woning beschikt over cv op gas, overal dubbele beglazing, ventilatiesysteem voor de badkamers, goedgekeurd elektriciteitsverslag, authentieke elementen, kelder, 2 toiletten,... Na wat opfriswerk is dit zeker een gezellige thuis. Topwoning!


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar