Helaas, dit pand is verkocht

9140 Temse

Omschrijving

Unieke instapklare topwoning in het centrum van Temse!!!

Deze goed gerenoveerde burgerwoning zoekt nieuwe eigenaars. Wat kan je verwachten? Totale renovatie met keuzemogelijkheden bij de afwerking, een oprijlaan met grote houten dubbele poort, behoud van authentieke elementen, afgewerkte gevel met oorspronkelijk karakteristieken, parketvloeren op de bovenste verdiepingen,,..... De woning zal beschikken over een ruime inkomhal met vestiaire, berging en vestiaire, een keuken naar keuze en positie in samenspraak met de bouwheer, zeer lichte leefruimte met zicht op de binnenplaats/tuin en een extra aparte zithoek boven de leefruimte. Vooraan de woning is er een ruimte voor extra leefruimte, hobbyruimte, ontvangstruimte,....
Het terras zal aangelegd worden en de tuin wordt verzorgd opgeleverd. Boven zijn er 3 tot 5 slaapkamers, een badkamer met ligbad, een inloopdouche en dubbele lavabo naar keuze in samenspraak met de bouwheer, ook een wasplaats en apart toilet is voorzien. Op het tweede verdiep is er een ruime slaapkamer van ongeveer 45m2.
De vloeren op het gelijkvloers zijn te kiezen in samenspraak met de bouwheer alsook eventuele extra's.
De prijs is op basis van de verdere afwerking bespreekbaar dus twijfel niet om een afspraak te maken. Elektriciteit is conform, centrale verwarming op aardgas, pvc ramen met hoogrendementsglas, totale isolatie van muren en daken, enz.
Bel snel voor een afspraak.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar