Foto 1/9
Foto 2/9
Foto 3/9
Foto 4/9
Foto 5/9
Foto 6/9
Foto 7/9
Foto 8/9
Foto 9/9

Omschrijving

AFGEWERKTE NIEUWBOUW OP EEN PRACHTIG STUK GROND

OPENDEURDAG 14 juli van 10u tot 12u.
Deze halfopen nieuwbouwwoning is volledig wat u zoekt, midden in het groen op een prachtig stuk grond, 1583 m2. Deze woning heeft ook een zee van ruimte, met de 5 slaapkamers en de 260 m2 bewoonbare oppervlakte is dit een prachtige woning voor een groot gezin of vrij beroep. Ook is er een mooie bureauruimte voorzien.
Deze woning heeft een E-peil 52, dit komt overeen met een EPC van 82.
Deze woning is uitstekend gelegen met een goede verbinding woon/werkverkeer & in een prachtige groene buurt. De woning is nog verder af te werken, alle werken die al uitgevoerd zijn, zijn allemaal met kwaliteitsmaterialen gedaan. Bv: Dikkere balken voor de dakconstructie & gebakken dakpannen.
Voor de verdere afwerking hebben we in de vraagprijs al het minimale budget dat nodig zal zijn voor deze woning af te werken verrekent, namelijk €44.112,85.
Volledig ventilatiesysteem alsook zonneboiler & condensatieketel aanwezig. Aansluiting zonnepanelen voorzien. De elektriciteit is volledig goedgekeurd. Deze woning wordt onder BTW verkocht.
Aarzel zeker niet om meer info over deze topwoning aan te vragen!


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]