Foto 1/7
Foto 2/7
Foto 3/7
Foto 4/7
Foto 5/7
Foto 6/7
Foto 7/7

Omschrijving

GROND + NIEUWBOUWWONING

Deze bouwgrond met zuidelijke oriëntatie is bouw-klaar voor een half open woning. Een echte aanrader! Het perceel is 850m² & ook is er de mogelijkheid om een prachtige weide bij aan te kopen, ideaal voor paarden. Op deze weide staat er ook nog een schuur. De grond heeft een breedte van 10,23m & een diepte van 83m. Mogelijkheid om zeer ruim te bouwen. Ook is er een aparte garage vergund. Deze grond is zeer goed gelegen en heeft een ideale verbinding naar de E17. De straat wordt op termijn doodlopend.

De woning wordt gebouwd aan een zeer concurrentiële prijs, waarbij u zelf kiest voor ruwbouw of een volledig afgewerkte woning in uw eigen stijl. Indeling : Ruime inkomhal met apart toilet, woonkamer met zicht op de achtertuin, keuken en garage. Verdieping met badkamer en vier slaapkamers. Zolder eventueel met vaste trap. Prijs voor een afgewerkte woning, exclusief registratie en BTW. Voor meer informatie kan u steeds contact nemen op 052/46.38.03.


U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site: [ X ]