Helaas, dit pand is verkocht

9100 Sint-Niklaas

Omschrijving

RUIME GERENOVEERDE WONING MET 4 SLPK

Deze ruime woning werd in 2011 volledig gerenoveerd en biedt een zee aan ruimte. Tevens is er een ruimte die als garage/handelspand/hobbyruimte gebruikt kan worden.
De lichtrijke living geeft uit op het ruime zuidoost gerichte zonneterras (35m2). De woning beschikt over 4 tot 5 slaapkamers en 2 badkamers.
Verwarmen gebeurd in deze woning via een hoogrendements condensatieketel op gas. Ook is de woning volledig voorzien van dubbel glas. De woning werd in 2011 uitgerust met 20 zonnepanelen (Gem. 5 certificaten van 270€ per jaar, dit nog voor 14 jaar. Dit is dus 18900€ waard.)
De elektriciteit is volledig goedgekeurd en het gunstige EPC bedraagt 238. Woongebied, geen vergunning, geen dagvaarding, geen voorkooprecht, geen verkavelingsvergunning.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar