Helaas, dit pand is verkocht

9100 Sint-Niklaas

Omschrijving

Sint-Niklaas: Goed gelegen woning met 2 slaapkamers

Deze tweeslaapkamerwoning vlakbij het centrum van Sint-Niklaas heeft een indeling als volgt: Inkomhal, gezellige woonkamer met parketvloer en gaskachel. Keuken met dubbele spoelbak, warme lucht oven van SMEG, koelkast met vriesvak, aansluiting voor wasmachine en droogkast,… In de volledig betegelde badkamer hebben we een dubbele wastafel en ligbad. Verder is er op het gelijkvloers nog een apart toilet en een veranda met aansluitend het stadstuintje. Op de eerste verdieping hebben we 2 slaapkamers en een toilet. Plaatsing van een vaste trap is mogelijk naar de zolderverdieping. De woning heeft overal dubbele beglazing en automatische rolluiken. Klein beschrijf mogelijk. Epc 426. Woongebied, Geen dagvaarding uitgebracht, Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening, Geen verkavelingsvergunning


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar