Helaas, dit pand is verkocht

9150 Kruibeke

Omschrijving

Verkocht

Verhuizen zonder zorgen. De woning is voor 90% gerenoveerd. Op het gelijkvloers heeft men een ruime woonkamer met mooie ingerichte nieuwe keuken en zicht op de tuin. Aparte berging en apart toilet. Bergzolder boven de keuken en berging. Op de eerste verdieping zijn er twee grote slaapkamers en een nieuwe mooie badkamer. De zolderverdieping is te bereiken met een vaste trap. Deze ruimte kan men nog volledig naar eigen hand zetten of een derde slaapkamer bijmaken. De woning is ideaal gelegen nabij invalswegen, openbaar vervoer en het centrum van Kruibeke. Aan de zijkant van de woonst bevindt zich een doorgang. Ideaal voor fietsen en ander materiaal. Aarzel niet te lang, dit kan uw-supertof –huis worden. EPC 616. Toch is er al gedeeltelijk isolatie aanwezig. Neem vandaag nog contact op met ons kantoor op 052 46 38 03. Woongebied, geen verkavelingsvergunning, voorkooprechten ruimtelijke ordening, geen dagvaarding, vergunning uitgereikt.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu uw-huis.be vastgoedmakelaar